top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraLUXURY LED LIGHTS

NEPODCEŇUJTE OSVETLENIE

Aktualizováno: 3. 6. 2021






Prerábate garáž, dielňu, kanceláriu alebo iný priestor?








Meníte svetlá za účelom modernizácie a vyššej svietivosti?






V tom prípade je potrebné sa zamyslieť a zvážiť tento krok naozaj veľmi zodpovedne. Častokrát sa stretávame s tým, že sa nám ozývajú majitelia priestorov s problémom že už menili svietidlá alebo iné zdroje svetla, ale nie sú spokojný. Či už je to slabá svietivosť, alebo nízka životnosť, bohužiaľ realita je že častokrát taká, že sa stretnú tieto dva aspekty dokopy.


Pri začatí rekonštrukcie alebo modernizácie je to Vaša vízia. Vízia získať čo najpríťažlivejší priestor so snahou získať úsporu energie a zvýšenia svietivosti. Samozrejme ak priestor dobre vyzerá, je to pridaná hodnota ktorá (povedzme si narovinu) generuje prirodzený záujem, sledovanosť a tým pádom zisk. Osobne vieme a poznáme z vlastnej skúsenosti tieto kroky a neraz sme aj my v snahe "ušetriť" kúpili lacnejšie veci. Ale naozaj sme ušetrili? Je to veľmi relatívny pojem ktorý sa ukáže až časom. Z našich niekoľkoročných skúseností už teraz vieme, že každý zákazník v snahe ušetriť na lacných svetlách sa popáli v realite keď príde na to, že svetlá nesvietia podľa predstáv, nespĺňajú štandardy svietivosti, že hodnota CRI indexu a teda hodnovernosť podania farieb osvetľovaných objektov v miestnosti, nespĺňa požiadavky a životnosť... no dobre tu radšej postojíme. Veď ani Vás by nebavilo dookola stáť na rebríku a meniť tie isté svetlá znova a znova dookola (aj keď v záruke). V konečnom dôsledku je to strata času a samozrejme že Váš čas, sú peniaze!!! VAŠE PENIAZE.


Preto pri výbere svetla buďte nanajvýš obozretný a nepodceňujte výber správneho osvetlenia. Pretože to Vy sa v ňom budete pohybovať, práve Vy sa budete chcieť cítiť príjemne, Vaši zákazníci v neposlednom rade tiež. Veď práve Vy budete chcieť byť hrdý na svoju vykonanú prácu a úsilie.


8 zobrazení0 komentářů
bottom of page